ReSoil® bo del Live Demo dogodka drugega dne mednarodne konference RemTech Europe '23 na prizorišču FerraraEXPO v Italiji

Dragi sledilci ReSoil®, to jesen, 21. septembra ob 14:00 CEST, bomo predstavili tehnologijo ReSoil® na dogodku v živo v okviru uradnega programa RemTech Europe '23.

Naši spoštovani gostje in zainteresirani udeleženci sejma RemTech Expo bodo lahko prisostvovali 20-minutni praktični predstavitvi in prikazu postopka ReSoil®, ki ga običajno ni mogoče doživeti v spletni predstavitvi.

Prosimo, da si program demonstracij ogledate tukaj - Live Demo 2023 - Day 2.

ReSoil® je večkrat patentirana prebojna rešitev za remediacijo tal, ki omogoča učinkovito in trajnostno odstranjevanje strupenih kovin (Pb, Cd, Cu, Zn, Ni, itd.) in metaloidov (As, Sb) iz onesnaženih tal.

Pridite na letošnji dogodek RemTech Europe Live Demo, ki bo v živo potekal na naslovu Via della Fiera 11, Ferrara (Italija). Udeležba v živo je omejena na 60 oseb.

Rezervirajte si brezplačen sedež tukaj: Live Demo 2023 - Day 2 - Registration

Predstavitve RemTech Europe bodo prav tako prenašane prek družbenih omrežij Facebook, Instagram ali YouTube neposredno za spletno občinstvo.

Veselimo se srečanja z vami to jesen v Ferrari, Ekipa ENVIT-a.


 
 

 

0
Feed

Oddajte komentar