Povzetek ReSoil® tehnologije na Live Demo dogodku na mednarodni konferenci RemTech Europe '23

Uspešna predstavitev ReSoil® tehnologije skupaj z Matec Industries S.p.A. na Live Demo dogodku na RemTech Europe '23, hvala vam!

 

Septembra je ekipa ENVIT navdušila občinstvo na dogodku RemTech Europe '23 v Ferrari. Live Demo, vrhunec dogodka, je predstavil praktično uporabo ReSoil® tehnologije v 20-minutni predstavitvi dr. Simona Gluharja, kar je bilo edinstveno doživetje za udeležence. Dogodek je potekal zunaj kongresnega centra Ferrara Fiere, na Via della Fiera 11, Ferrara, in je sprejel omejeno občinstvo več kot 60 ljudi.

 

ReSoil®, večkrat patentirana inovativna rešitev za sanacijo, je pokazala svojo učinkovitost pri trajnem odstranjevanju težkih kovin in metaloidov iz onesnaženih tal. Še posebej je Live Demo dogodek ponudil izključen vpogled v prakso, ki ga običajno ni mogoče dobiti pri spletnih predstavitvah. Celoten posnetek si lahko ogledate na tej povezavi - ReSoil® - sustainable extraction of heavy metals from soil (Live Demo 2023 - Day 2).

 

Ekipa ENVIT z veseljem pričakuje nadaljnje sodelovanje in se veseli nadaljnjih prispevkov k sanaciji tal in trajnostnemu razvoju.

 

Pozdravi navdušencem nad ReSoil®

0
Feed

Oddajte komentar