POSIDON PCP zaključna konferenca, 09/10/2023 – BILBAO, SPAIN

POSIDON PCP vabi na "Konferenco ob zaključku projekta" 9. oktobra 2023 v Bilbau, da skupaj ocenimo, pregledamo izkušnje s PCP in rezultate ter razpravljamo o prihodnosti javnega naročanja za raziskave, razvoj in inovacije pri sanaciji tal v Evropi.

Ste lastnik zemljišča ali odločevalec, ki vas zanimajo nove rešitve za sanacijo tal?

 

 

POSIDON PCP (Predkomercialno javno naročilo) je evropski projekt, ki je financiral pomembne naložbe v raziskave in razvoj rešitev za sanacijo kontaminiranih tal na mestu. Predstavlja raziskave in inovacijske rezultate PCP.

 

 

 

Pet vodilnih naročnikov, financiranih s strani Evropske komisije, je spodbujalo tvegane prebojne raziskave in razvoj na področju sanacije onesnaženih mestnih območij na kraju samem, ki so močno onesnažena s petrolovoimi ogljikovodiki in težkimi kovinami. Rezultati bodo deljeni, razpravljali pa bomo tudi o prihodnjih načrtih.

 

 

 

Del dogodka je tudi SEJA S POSTERJI, kjer bo predstavljen plakat dobitnika NAGRAJENCA ZA TEHNOLOGIJO REMIX TEHNOLOGIJE - FAZA2 (RAZVOJ PROTOTIPA) podjetja ENVIT. Kliknite TUKAJ za več informacij o ReMix tehnologiji - Fazi 2 projekta POSIDON PCP.

 

 

 

Dogodek bo potekal 9. oktobra 2023 v dvorani Palacio Euskalduna Jauregia v Bilbau (Španija). Udeleženci se lahko udeležijo tako osebno kot tudi virtualno. Število mest v Bilbau je omejeno.

 

 

Prosimo, REGISTRIRAJTE SE TUKAJ za rezervacijo mesta.

0
Feed

Oddajte komentar