NATI00NS tematski dogodek o dekontaminaciji tal

NATI00NS gosti dogodke na ravni EU za Misijo o tleh.

 

Sporočamo, da je podjetje ENVIT aktivno sodelovalo na zadnjem dogodku NATI00NS in zaključilo z poučno predstavitvijo tehnologije ReSoil®.

 

V okviru EU Misije "Za sporazum o tleh za Evropo" partnerji NATI00NS organizirajo serijo transnacionalnih tematskih dogodkov, ki so digitalno povezani na evropski ravni, da poglobijo sodelovanje in spodbudijo inovacije okoli specifičnih tem, ki so ključne za Misijo o tleh.

 

Tla predstavljajo edinstven in neprecenljiv vir, ključen za ohranjanje življenja in ekosistemov. NATI00NS se zaveda njegove pomembnosti in si prizadeva za spodbujanje partnerstev, ki spodbujajo medsebojne koristi na različnih strokovnih področjih. V skladu s tem zavezanjem je NATI00NS organiziral tematski dogodek o dekontaminaciji tal, namenjen izkoriščanju bogatih izkušenj, pridobljenih na različnih področjih. Dogodek je spodbujal sodelovanje in inovacije pri reševanju izzivov onesnaževanja tal.

 

Celoten dogodek si lahko ogledate tukaj: Tematski dogodek 6: Dekontaminacija tal NATI00NS.

 

Koncept živega laboratorija "Living Labs" se v tem okviru izkaže kot dinamično prizorišče, ki spodbuja inovativni in sodelovalni pristop k projektom, osredotočenim na gojenje zdravih tal. NATI00NS s temi dogodki cilja na spodbujanje skupnih prizadevanj za učinkovite strategije dekontaminacije tal, s čimer zagotavlja ohranjanje in izboljšanje tega vitalnega vira za prihodnje generacije.
 

 

Dogodkom NATI00NS lahko sledite na platformah:

 

LinkedIn: KLIK

 

X: KLIK

 

Zenodo: KLIK

 

YouTube: KLIK

0
Feed

Oddajte komentar