Metabolizem v mestih – Videoposnetek poudarkov 7. letnega simpozija o urbanih tleh

7. letni simpozij o urbanih tleh je potekal v LMCC centru umetnosti Lower Manhattan Cultural Council Arts Center na Governors Islandu v New Yorku. 

Letni simpozij je mednarodna platforma za raznolike in interdisciplinarne priložnosti za sodelovanje, ki temeljijo na odkrivanju in vzajemnem raziskovanju tal in njihovega vpliva v naravi ter ohranjanju življenja v naravnih in človeško zgrajenih sistemih.

Envit je bil eden od partnerjev Urban Soil Institute na 7th Annual Urban Soils Symposium - Metabolism of Cities. Skupaj z USI se želimo zahvaliti vsem, ki ste se pridružili Urban Soils Institutu in njihovim partnerjem, ko so raziskovali rešitve in strategije za preoblikovanje mestnih dobavnih verig v celotne urbane metabolizme, kjer naravni in antropogeni procesi obstajajo v vzajemnem odnosu.

Za povzetek simpozija kliknite tukaj - povezava.

Kliknite tukaj za videoposnetek poudarkov simpozija - Metabolizem mest - Poudarki 7. letnega simpozija o urbanih tleh - YouTube.

Komu je namenjen ta simpozij? 

Vsi, ki jih zanimajo tla. USI je odprta globalna platforma s prstmi v središču, ki združuje vsa ozadja in discipline, vse starosti in vsak sloj življenja, da ima dostop do vseh tal, za več in interdisciplinarna raziskovanja, sodelovanja in povratne povezave.

0
Feed

Oddajte komentar