Envit prijavil projektni predlog na program EIC Accelerator Evropskega sveta za inovacije

Glavno poslanstvo Envita je odpraviti nevarnosti za zdravje, ki so posledica onesnaženih tal, hkrati pa ohraniti tla kot naravni vir za varno pridelavo hrane. To želimo doseči z uporabo naše inovativne rešitve ReSoil za čiščenje s strupenimi elementi onesnaženih tal in s širjenjem znanja ter sodelovanjem z lokalnimi skupnostmi po vsem svetu.

Po mesecih trdega dela in priprav pri razvoju podrobnega poslovnega načrta smo prijavili projektni predlog na program EIC Accelerator (EIC pospeševalnik), vodilni EU program, ki financira inovacije. EIC pospeševalnik podpira posamezna mala in srednja podjetja (MSP), zlasti startupe in spinout podjetja, da razvijejo in povečajo inovacije z visokim učinkom, ki lahko ustvarijo nove trge. Sredstva so namenjena za preizkuse, prototipe, validacijo, demonstracijo in testiranje ter plasiranje na trge. Del prijave poslovne ideje in inovacije je tudi predstavitev ideje v
pospeševalniku evropskega inovacijskega sveta. Ocenjuje pa se tudi sposobnost organizacije, da realizira projekt in trženjski potencial.

0
Feed

Oddajte komentar