COP 28 - RReSoil® tehnologija za obnovo tal, onesnaženih s težkimi kovinami, za novo varno uporabo

Na konferenci COP 28 je podjetje ENVIT predstavilo revolucionarno tehnologijo ReSoil® za čiščenje tal, onesnaženih s težkimi kovinami. Poročilo ponuja vpogled v tehnologijo in obravnava izzive, s katerimi se srečuje ENVIT pri njegovi implementaciji.

 

 

Na nedavnem dogodku COP 28 v Dubaju je direktor podjetja ENVIT in profesor Univerze v Ljubljani, dr. Domen Leštan, navdušil udeležence s predavanjem z naslovom "ReSoil® Technology to Restore Soils Contaminated with Heavy Metals for a New Safe Use". V okviru dogodka je v Slovenskem paviljonu predstavil inovativno in trajnostno tehnologijo ReSoil®, namenjeno čiščenju tal, onesnaženih s težkimi kovinami.

Kljub globalnemu pomenu tehnologije se je Leštan dotaknil izzivov, s katerimi se sooča podjetje ENVIT pri postavitvi prvega komercialnega obrata, ki je ključnega pomena za nadaljnjo širitev in uspeh te inovacije.

Predavanje je tako predstavilo ne le inovativno tehnologijo ReSoil®, ampak tudi konkretne izzive in priložnosti, s katerimi se sooča v praksi. S tem je predavanje prispevalo k širjenju ozaveščenosti o pomembnosti čiščenja onesnaženih tal za trajnostno prihodnost.

 

0
Feed

Oddajte komentar